Cel mai mare producător de servicii de inginerie electrică din Rusia, acum și în România.

Formular de comandă
ieK Romania - producător de servicii de inginerie electrică ieK Romania - producător de servicii de inginerie electrică ieK Romania - producător de servicii de inginerie electrică ieK Romania - producător de servicii de inginerie electrică ieK Romania - producător de servicii de inginerie electrică ieK Romania - producător de servicii de inginerie electrică ieK Romania - producător de servicii de inginerie electrică ieK Romania - producător de servicii de inginerie electrică ieK Romania - producător de servicii de inginerie electrică

Grupul de companii IEK

De la înfiinţarea sa în 1999, compania extinde activ piaţa rusească de echipamente la tensiune joasă. Grupul de companii IEK este lider pe această piaţă și reprezintă o concurenţă serioasă pentru mărcile de top din lume.

Grupul de companii IEK are o bază știinţifică de producţie modernă în Rusia și în străinătate. Mărfurile IEK sunt produse în fabricile proprii din Rusia, ca și în fabrici din străinătate.

De aceea, Grupul IEK furnizează pieţei rusești produse de înaltă calitate la un preţ convenabil. În munca sa, Grupul IEK încearcă să implementeze potenţialul de producţie, stimulând cu entuziasm rezolvarea problemelor majore în dezvoltarea industriei electrice.

Mărfurile Grupului de companii IEK — reprezintă o gamă largă de echipamente și produse pentru tensiune joasă, pentru instalarea sistemelor de cabluri.

Echipamentele noastre trec printr-un proces exact de control al calităţii. Obiectivul nostru este creșterea constantă a numărului de categorii de produse pentru a răspunde din ce în ce mai bine nevoilor pieţei. Mai multe sute de produse noi, sub marca IEK® apar pe piaţă în fiecare an.

Astăzi le putem oferi clienţilor noștri aproximativ 5.000 de articole.

Mai multe informaţii