Cel mai mare producător de servicii de inginerie electrică din Rusia, acum și în România.

Formular de comandă ieK Romania - producător de servicii de inginerie electrică ieK Romania - producător de servicii de inginerie electrică ieK Romania - producător de servicii de inginerie electrică ieK Romania - producător de servicii de inginerie electrică ieK Romania - producător de servicii de inginerie electrică

Grupul de companii IEK - Societatea Internaţională de Electrotehnică

De la înfiinţarea sa în 1999, compania extinde activ piaţa rusească de echipamente la tensiune joasă. Grupul de companii IEK® este lider pe această piaţă și reprezintă o concurenţă serioasă pentru mărcile de top din lume.

Grupul de companii IEK® are o bază știinţifică de producţie modernă în Rusia și în străinătate. Mărfurile IEK® sunt produse în fabricile proprii din Rusia, ca și în fabrici din străinătate.

De aceea, Grupul IEK® furnizează pieţei rusești produse de înaltă calitate la un preţ convenabil. În munca sa, Grupul IEK® încearcă să implementeze potenţialul de producţie, stimulând cu entuziasm rezolvarea problemelor majore în dezvoltarea industriei electrice.

Mărfurile Grupului de companii IEK® — reprezintă o gamă largă de echipamente și produse pentru tensiune joasă, pentru instalarea sistemelor de cabluri.

Echipamentele noastre trec printr-un proces exact de control al calităţii. Obiectivul nostru este creșterea constantă a numărului de categorii de produse pentru a răspunde din ce în ce mai bine nevoilor pieţei. Mai multe sute de produse noi, sub marca IEK® apar pe piaţă în fiecare an.

Astăzi le putem oferi clienţilor noștri aproximativ 5.000 de articole.

Gama largă de produse IEK® permite montarea unui tablou electric de servicii auxiliare și a unui traseu de cablu, indiferent de complexitate.

Reţelele electrice pentru infrastructura socială, culturală, rezidenţială, comercială, industrială și de transport sunt echipate cu produse IEK®.

Distribuţia geografică a vânzărilor IEK® acoperă întregul teritoriu al fostei Uniuni Sovietice, Europa de Est și al Asiei de Est. Creșterea anuală a vânzărilor confirmă poziţia de lider pe piaţă și cererea pentru produsele noastre.

Anumite grupe de produse din mărfurile IEK® sunt dominante pe piaţă. Puteţi cumpăra produsele noastre în orice regiune a Rusiei și în ţările străine vecine, din mai mult de 3.000 de puncte de vânzare. Reţeaua de reprezentanţe și filiale ne permite să răspundem nevoilor emergente, în cel mai bun mod.

Toate acestea fac ca produsele IEK® să fie extrem de disponibile pentru client.

IEK® Marcă comercială — Semnul calităţii noastre

În multe domenii, produsele companiei sunt etaloane în industrie.

Având o reţea formată din departamentul de inginerie, departamentul de calitate, un grup de cercetare și analiză tehnică – suntem angajaţi continuu în dezvoltarea produselor noi, introducerea în practică a soluţiilor inovative de proiectare, monitorizarea proceselor de producţie.

Compania a implementat un sistem complet de control al calităţii – de la pregătirea mostrelor pilot, la livrarea produselor către client. Service-ul tehnic propriu garantează siguranţa și fiabilitatea echipamentelor electrice.

Reţeaua ramificată de logistică acoperă Rusia Centrală, Siberia, Europa de Est, nord-vestul și estul Asiei.

Centrele moderne de distribuţie ale Grupului de companii IEK® și cea mai nouă tehnologie în gestionarea stocurilor din depozit garantează dispecerizarea rapidă și cu precizie a mărfurilor.

Raportul optim preţ-calitate și disponibilitatea maximă în toată ţara asigură loialitatea extremă a clienţilor și poziţia dominantă pe piaţă a produselor IEK® . Realizăm produse care întrunesc toate standardele internaţionale.

Grupul de companii IEK partener de sprijin

Grupul de companii IEK® oferă o gamă completă de instrumente pentru promovarea de produs: campanii comune de marketing, vitrine speciale cu mostre de produs, materiale poligrafice, programe motivaţionale și multe altele. Specialiștii companiei ţin regulat cursuri de instruire tehnică referitoare la gama completă de produse IEK® în toată ţara. Responsabilitatea socială corporativă se remarcă cel mai bine în colaborare cu instituţiile educaţionale de top din Rusia.

Implementând o strategie pentru promovarea pe piaţa electrotehnică, Grupul de companii IEK® acordă o atenţie specială sprijinirii profesioniștilor tineri, încurajând activ răspândirea inovaţiilor. Toate acestea fac ca Grupul de companii IEK® să fie, poate, compania cea mai orientată către client de pe piaţa produselor electrice din Rusia.